Відбулась нарада щодо організації роботи закладів освіти Броварського району у 2020-2021 навчальному році

  13 серпня 2020 року у малій залі Броварської райдержадміністрації, за головуванням першогозаступника голови адміністрації Юрія Плаксі, відбулася робоча нарада щодо організації навчального процесу у закладах загальної середньої освіти Броварського району.

    Для участі у нараді були запрошені: керівник апарату Броварської райдержадміністрації Оксана Мордач, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Чайка, заступник директора КНП «БКЛ БРР та БМР» з лікувальної роботи Наталія Волошина, начальник Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Віра Товстоног, заступник директора КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Наталія Скибенко, представник Броварського районного управління головного управління держпродспоживслужби у Київській області Олександра Вакарчук.
 
    За результатами наради присутні отримали доручення, відповідно до їх компетенції:

    1. Провести роботу з керівниками та медперсоналом навчальних закладів щодо підготовки закладів загальної середньої освіти до 2020-2021 навчального року відповідно до рекомендацій, затверджених постановою Міністерства охорони здоров’я України № 42 від 30.07.2020.
    2. Забезпечити обстеження робочою групою навчальних приміщень закладів освіти району та підготувати матеріали, відповідно до переліку питань, зазначеного у листі Броварського районного управління Головного управління держпродспоживслужби в Київській області від 12.08.2020 № 10-19.1.19-02.
    3. Закупити безконтактні термометри, комплекти дезинфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту в достатній кількості, передбачених постановою Міністерства охорони здоров’я України № 42 від 30.07.2020.
    4. Затвердити маршрути перевезення учнів, відповідно до рекомендацій, затверджених постановою Міністерства охорони здоров’я України № 42 від 30.07.2020 (за кількістю сидячих місць).
    5. Розробити графік та організувати харчування в навчальних закладах району, відповідно до рекомендацій, затверджених постановою Міністерства охорони здоров’я України № 42 від 30.07.2020.
    6. Долучитися до проведення комісійних обстежень закладів освіти району щодо готовності їх до початку функціонування та дотримання в них протиепідемічних заходів.
    7. Провести лабораторні дослідження проб води у навчальних закладах Броварського району на відповідність державному стандарту.
    8. Забезпечити проведення медичного огляду дітей Броварського району у межах компетенції.
    9. Забезпечити організацію виконання заходів з підготовки до 2020-2021 навчального року, відповідно до постанови Міністерства охорони здоров’я України № 42 від 30.07.2020.

Сайт Броварської РДА

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *