Двоє поліцейських, які зґвалтували жінку в Кагарлику, отримали вироки: деталі справи

В Обухівському районному суді було винесено вирок двом поліцейським, яких було звинувачено у зґвалтуванні жінки у відділенні поліції у Кагарлику у 2020 році. Це 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького відділення поліції Микола Кузів.

Про це повідомила адвокатка потерпілої Олена Сотник у Facebook. Кожному з них присудили 11 років позбавлення волі.

Слідство встановило, що в ніч із 23 на 24 травня 2020 року поліцейські Кузів та Сулима здійснили жорстокий напад на Нелю Погребицьку в службовому кабінеті райвідділу. Їхні дії містили побиття та кілька актів зґвалтування жінки, яку вони викликали як свідка. Після оприлюднення цієї інформації обох поліцейських було звільнено з органів правопорядку. 26 травня 2020 року їм було висунуто звинувачення за різними статтями, включно зі зґвалтуванням, тортурами та перевищенням влади чи службових повноважень із застосуванням насильства.

Постраждала Неля Погребицька, яка була жертвою зґвалтування та побиття поліцейськими у відділку в Кагарлику, повідомила, що є й інші жінки, які постраждали від дій одного з поліцейських. Вона стверджує, що поліцейські знущалися з кількох жінок. У зв’язку з цим тодішній голова Національної поліції Ігор Клименко ухвалив рішення про розформування Кагарлицького підрозділу.

У липні ще двом співробітникам відділення поліції повідомили про підозру. Крім того, ДБР виявило нові факти тортур затриманих у Кагарлицькому райвідділі поліції.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *