Міс Всесвіт 2022 стала Р’Бонні Габріель із США (фото + відео)

Переможницею конкурсу краси Міс Всесвіт 2022 стала представниця США Р’Бонні Габріель. Вона стала сьомою американкою, яка виграла конкурс.

Першою віце-міс стала представниця Венесуели, другою – Домініканської Республіки.

Фінал конкурсу Міс Всесвіт 2022 відбувся у ніч із 14 на 15 січня у New Orleans Morial Convention Center у Новому Орлеані, Луїзіана (США).

Корону новоспеченій Міс Всесвіт 2022 вручила її попередниця – Міс Всесвіт 2021 Гарнааз Сандгу з Індії.

Україну на Міс Всесвіт 2022 представляла 28-річна Вікторія Апанасенко з Чернігова. На жаль, дівчина не потрапила у топ-16.

Міс Україна Всесвіт не стала біля росіянки на конкурсі - відео - Showbiz

Що відомо про переможницю Міс Всесвіт 2022

28-річна Габріель народилася в Сан-Антоніо, Техас. Батько дівчини філіппінець, а мати — американка.

Р’Боні закінчила Університет Північного Техасу і здобула ступінь бакалавра в галузі дизайну одягу зі спеціалізацією в галузі волокон. Зараз вона працює дизайнером і моделлю.

Міс Всесвіт – міжнародний конкурс краси, який входить до Великої четвірки (Міс Світу, Міс Всесвіт, Міс Інтернешнл і Міс Земля). За корону Міс Всесвіт 2022 змагалися 84 учасниць.

Не обійшлося без скандалів – мережу обурив допуск на Міс Всесвіт росіянки Анни Линнікової. Учасниця, яка замовчує війну проти України, спершу розповідала, що конкурс поза політикою, а згодом засумнівалася у власних шансах потрапити у топ-16.

У день, коли Росія атакувала багатоповерхівку у Дніпрі ракетою Х-22, представниця РФ вийшла на сцену Міс Всесвіту в червоній “кривавій” сукні.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *