Померла солістка гурту «Фрастайл» Ніна Кірсо лікувалася в броварській клініці

Незмінний керівник легендарного гурту «Фрістайл» Анатолій Розанов розповів, як пережив смерть дружини та солістки колективу Ніни Кірсо, якої не стало 30 квітня.

Яскрава білявка була не просто солісткою «Фрістайлу», вона була для Розанова натхненням іще задовго до заснування гурту. Та жахлива трагедія зруйнувала родинну ідилію подружжя. 1-го червня 2018-го Ніну Кірсо знайшли непритомною на її кухні, йдеться у програмі «Життя відомих людей».

Анатолій у цей момент був у Львові і неміг повірити в те, що з його молодою, енергійною, життєрадісною дружиною стався інсульт. Ніні зробили невідкладну операцію. До тями вона не приходила, та й прогнози були невтішні.

Але в Броварах Розанов знайшов лікаря, який запевнив — надія на одужання є. Він пообіцяв, що поставить співачку на ноги. Ба більше — поверне на сцену. Заради спасіння коханої, Анатолій почав продавати майно – позашляховик, на якому вона їздила, і дуже дорогий пульт зі студії.

Лише за п’ять місяців Розанов усвідомив, що його використовують та обманюють, і негайно перевіз Ніну до Полтави. У рідному місті 30-го квітня 2020-го співачка й померла. Їй було лише 56 років.

Заради своєї Ніночки Розанов не припинив роботи, не розпустив гурт «Фрістайл». Та знайшов нову солістку – нею стала вокалістка, яку він побачив в Одесі, Ната Нєдіна. Шанувальники одразу помітили, що білявка зовні дуже схожа на Кірсо.

Нагадаємо, 1 червня 2018 року у Ніни Кірсо стався інсульт. У той момент удома вона була сама – чоловік Анатолій Розанов із 20-річним сином Максимом поїхали на гастролі. Співачку непритомною вдома в Полтаві знайшли друзі – приїхали перевірити, чому Кірсо довго не відповідала на телефонні дзвінки.

2 червня Ніні Кірсо зробили операцію. Вона до самої смерті перебувала у комі.

https://tsn.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *