У Броварах мешканці модульного містечка отримали пральні машинки

Жителі модульних містечок у Броварах отримали пральні машини від благодійного фонду «Карітас-Київ». Важливе для побуту переселенців приладдя матимуть також мешканці Гостомелю та Бучі.

Про це  стало відомо з допису благодійного фонду «Карітас-Київ» у фейсбук. 

Мешканці модульних містечок для ВПО у Броварах, Гостомелі, Бучі, Горенці отримали пральні машини та засоби для прання від Благодійного фонду “Карітас-Київ”. Їх надали у межах проєкту безкоштовних соціальних пралень “Піклування про родини” за підтримки Procter & Gamble Україна.

Бровари, Буча, Гостомель одержали по чотири пральні машини, Горенка – одну. «Загалом у модульних містечках мешкає велика кількість постраждалих від війни внутрішньо перміщених осіб, яким життєво необхідна будь-яка допомога», – йдеться в повідомленні. 

Загалом у модульних містечках мешкає велика кількість внутрішньо переміщених осіб. Наразі у броварському містечку для ВПО проживає 71 людина, у Бучі – 82 особи, в Гостомелі – 20 людей та у Горенці – 50 осіб.

«Карітас-Київ» – благодійний фонд, який працює з 1992 року. «Діяльність зосереджена на мешканців Києва та 5 областей: Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської та Вінницької; меншою мірою охоплюються інші регіони України», – написано на сайті фонду.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *