Банда найманих кілерів постане перед судом на Київщині

На Київщині перед судом постануть організатор та учасники злочинної організації, які вчиняли вбивства на замовлення

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на пресслужбу поліції у Київській області

У поліції розповіли, що злочинна організація складалась з 7 осіб, які упродовж 2014-2019 років  вчиняли вбивства на території столиці та Київської області.

Організатор угруповання чітко розподілив ролі та функції між учасниками. Керівник спільно з координаторами розробляли плани вчинення злочинів, надавали вказівки іншим учасникам, фінансували безпосередніх виконавців злочинів, контролювали їхні дії, а також вживали заходів до конспірації протиправної діяльності. Свою діяльність зловмисники планували та проводили поетапно. Функціями інших учасників та безпосередніх виконавців злочинів, було отримання інформації про об’єкти злочинних посягань, шляхи підходу та відходу з місць вчинення злочинів, підшукування транспортних засобів, вогнепальної та холодної зброї, засобів зв’язку між собою, необхідних для вчинення умисних вбивств, – пишуть у пресслужбі.

Таким чином на початку січня 2014 року вбивці нанесли одинадцять ударів ножем одному підприємцю, напередодні зібравши інформацію про його життя.

Наразі працівники Слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Максимальне покарання, яке їм загрожує – довічне позбавлення волі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *