Бровари готуються до реконструкції центрального самопливного колектора

Комунальне підприємство (КП) заключило договір з ТОВ “Авантаж Синтез” на закупівлю послуг по розробці проектно-кошторисної документації для реконструкції центрального самопливного колектора по бульв. Незалежності від вул. Січових Стрільців до каналізаційно насосної станції №3 до бульв. Незалежності, 53/1 в Броварах.

Про це  стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

17 лютого ц.р. КП “Броваритепловодоенергія” заключило договір з ТОВ “Авантаж Синтез” на закупівлю послуг по розробці проектно-кошторисної документації для реконструкції центрального самопливного колектора у Броварах. 

Згідно договору, вартість якого склала 703 тис. 16 гривень, КП планує провести реконструкції центрального самопливного колектора по бульв. Незалежності від вул. Січових Стрільців до каналізаційно насосної станції №3 бульв. Незалежності, 53/1 в Броварах. 

Для цього ТОВ має розробити проектно-кошторисну документацію, передбачивши реконструкцію всієї ділянки, заміну 13 існуючих каналізаційних колодязів та будівництво двох нових, а також врахувати витрати на утримання служби замовника, витрати на технагляд, вартість проектних робіт, ризики, витрати на виконання робіт у зимовий період та відстань перевезення сміття. 

За даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Авантаж Синтез” зареєстровано у 2014 році в Броварах. Основний вид діяльності – будівельні роботи. Власниками компанії виступають – Олександр Березовенко та В’ячеслав Меняйленко. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *