Вихованці дитячого будинку «Надія» у Польщі: живуть надією на повернення до Броварщини

З початку повномасштабної війни на території України, за сприяння Служб у справах дітей та сім’ї Київської обласної та Броварської районної військових адміністрацій, вихованців Дитячого Будинку «Надія», разом з законними представниками, було евакуйовано до Польщі.

  Джерело — https://brovary-rda.gov.ua/    

Наразі діти знаходяться у безпеці і для них повністю облаштоване дозвілля.

Діти мають можливість повноцінно жити, не чуючи вибухів, не відчуваючи неспокій від повітряних тривог та наслідків лиха, яке прийшло до України.

       

28 серпня начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило завітав до вихованців дитбудинку, які тепер мешкають поблизу польського міста Пруднік. Ця зустріч відбулася у рамках візиту очільника Броварського району до Польщі, з метою налагодження співпраці Броварської районної військової адміністрації з волонтерськими організаціями європейських країн та українськими волонтерами, що ведуть свою діяльність за кордоном щодо відбудови житлового фонду та потреб ЗСУ.

Діти були приємно здивовані таким поважним гостям та раді подарункам, які їм подарував Павло Іванович.

                

За сприянням начальника адміністрації , додатково будуть передані вихованцям ноутбуки, планшети, канцелярія та інші побутові речі для повноцінного навчання.

      

До закінчення воєнних дій на території України, діти перебуватимуть у Польщі та чекатимуть повернення в свою мирну, незалежну Україну!

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *