Водії тролейбусів у Києві оголосили страйк через борги по зарплаті. У «Київпастрансі» кажуть, що погасили заборгованість

Співробітники тролейбусного депо №1 у Києві попередили про призупинку перевезення пасажирів з 23 лютого через заборгованість по зарплаті. У «Київпастрансі» повідомили, що погасили борги 22 лютого ввечері.

Про це йдеться у листі колективу, опублікованому у соціальних мережах. В пресслужбі КП «Київпастранс» підтвердили автентичність листа.

Колектив депо вимагає погасити заборгованість за січень, а також виплатити компенсацію та аванс за лютий. В іншому випадку водії можуть не вийти на маршрути.

 
 
 

Генеральний директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко у коментарі ЕП заявив, що кошти для погашення зарплати були перераховані на казначейські рахунки 22 лютого о 18:00, а вже о 20:00 кошти почали надходити на зарплатні картки співробітників КП.

У пресслужбі «Київпастрансу» затримку виплат заробітної плати пояснили «технічними складнощами у перерахунку фінансування з боку розпорядників коштів». Там наголосили, що вчасно надали відповідальним органам всю необхідну звітність для своєчасної виплати заробітної плати працівникам.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *