Відключень світла не буде, в Києві проведуть заміри споживання: в «Укренерго» розповіли про ситуацію в енергосистемі

В Україні продовжує стабілізуватися ситуація з електропостачанням після ракетних обстрілів армією країни-агресорки Росії. Так, у п’ятницю, 17 лютого, майже в усіх регіонах електрику не відключатимуть.

Застосовувати стабілізаційні графіки вимкнення світла енергетики будуть змушені лише в Одеській області. Як повідомили на офіційному Telegram-каналі ДТЕК, на 17 лютого Національна енергетична компанія «Укренерго» не встановлювала обмеження на споживання електроенергії.

Як вказано в повідомленні ДТЕК, в українській столиці Києві у п’ятницю заплановано проведення замірів споживання. НЕК перевірятиме актуальні показники, тому електрику в місті не вимикатимуть протягом усього дня.

Відключень світла не буде, в Києві проведуть заміри споживання: в ''Укренерго'' розповіли про ситуацію в енергосистемі

У Київській та Дніпропетровській областях застосовувати екстрені або стабілізаційні графіки також не планують.

Щодо Одещини, то, як повідомили в ДТЕК, ситуація в регіоні залишається складною через мережеві обмеження на обладнанні «Укренерго». Вони діють після масштабної аварії, що трапилася на підстанції ще 4 лютого.

Через це графіки стабілізаційних відключень електроенергії будуть діяти в області. Водночас дефіциту, як зазначається, на Одещині немає.

Також у компанії попередили, що внаслідок пошкодження мереж «Укренерго» в деяких енерговузлах можливі відключення світла за графіками.

Відключень світла не буде, в Києві проведуть заміри споживання: в ''Укренерго'' розповіли про ситуацію в енергосистемі

Як повідомляв OBOZREVATEL, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в столиці продовжать відновлювати роботу міського електротранспорту. З 16 лютого діятимуть 31 тролейбусний і 13 трамвайних маршрутів.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *