В ДПСУ пообіцяли «ухвалити рішення» щодо речниці Плантовської, яка втрапила у скандал через розкішний відпочинок під час війни

Спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що у відомстві відреагували на скандал із пресофіцером Південного регіонального управління ДПСУ Іванною Плантовською. Прикордонники пообіцяли «ухвалити рішення» щодо цієї співробітниці.

Водночас Демченко підкреслив, що ДПСУ не має права коментувати особисте життя військовослужбовців. Про це він розповів у коментарі OBOZREVATEL.

За його словами, у ДПСУ будуть ухвалені рішення щодо подальшого проходження служби Плантовською та виконання обов’язків на посаді. Демченко запевнив, що рішення будуть у рамках норм законодавства.

«Окремо можу зазначити, нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в лавах ДПСУ є й ті хто, більше приділяє увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого, суперечить моральним нормам, які є неприйнятними під час війни. Все буде по справедливості», – повідомив Демченко.

Нагадаємо, речниця Південного регіонального управління Державної прикордонної служби Іванна Плантовська потрапила у скандал. Жінка вихвалялася фотографіями з пляжу та Парижа, поки в Україні триває широкомасштабна війна.Іванна Плантовська у форменому одязі

Прес-офіцер управління ДПСУ Іванна Плантовська

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *