В Києві жінка займалася розповсюдженням дитячої порнографії. Підозрюваній загрожує до 12-ти років позбавлення волі

Столичні правоохоронці помістили під варту зловмисницю, яка продавала дитячу порнографію. Контент порнографічного характеру за участю малолітніх жінка розміщувала у приватному телеграм-каналі, доступ до якого був для відвідувачів платний. Про це 26 серпня повідомили в поліції Києва.

2 серпня працівники Шевченківського управління поліції повідомили жінці, 1982 року народження, про підозру за розповсюдження дитячої порнографії. У ході реалізації оперативної інформації слідчі Святошинського управління поліції встановили, що сестра-близнючка підозрюваної вчиняє аналогічні протиправні дії. Жінку затримали.

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Іван Цибровський, правоохоронці провели ряд слідчих дій та зібрали належну доказову базу.

“Ми встановили, що жінка розмістила в Інтернеті оголошення про закритий телеграм канал, де за 600 гривень відвідувачі отримували доступ до архіву з фото та відео дитячої порнографії. В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисниці ми вилучили гроші, мобільні телефони, банківські картки, флеш-носії та комп’ютерну техніку, на якій містився контент зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участю малолітніх хлопчиків. Усе вилучене направлено на відповідні експертизи”, повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 301-1 Кримінального кодексу України — виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примушування неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Суд обрав  затриманій запобіжний захід — тримання під вартою на строк 60 діб. 

Досудове розслідування триває. Згідно висновку експерта, 62 файли відносяться до продукції порнографічного характеру, а 38 із них належать до відеофайлів, які відносяться до дитячої порнографії. Окрім того, двох малолітніх синів підозрюваної вилучено з родини та поміщено до медичного закладу, де з ними спілкуються психологи. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *