В Україну йде зміна погоди: синоптики дали новий прогноз

Погода в Україні зміниться з приходом в країну антициклону, який розжене опади, зробить дні ясними, сонячними і теплими, а ночі — морозними.

Якою буде синоптична ситуація в країні в наступні кілька днів — читайте в матеріалі Styler нижче.

Так, за прогнозом Українського гідрометцентру, погодні зміни ми особливо відчуємо 13-14 лютого. Поки ж очікуються невеликі «гойдалки», а в деяких областях підсипле мокрого снігу.

У п’ятницю, 11 лютого, невеликий дощ і хмарність можливі на заході, а на північному сході — мокрий сніг, але нічого серйозного. Температура +4… +8, на півдні +9… +11 градусів.

У суботу 12 лютого трохи похолодає: протягом доби 0… +4 по країні (на півдні до +7 вдень). На півночі, сході та місцями в центрі можливий мокрий сніг.

В Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогнозВ Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогноз

Скрін: Погода в Україні 11-12 лютого (meteo.gov.ua)

В неділю 13 лютого нас чекає ясний сонячний день, але незважаючи на сонце, помірно теплий, 0… +4 градуси. Вночі підморозить до -1… -6, на Закарпатті зовсім -7… -9 градусів.

14 лютого на заході та півдні вдень потеплішає до +5… +10, на решті території +2… +7. Вночі мороз, на сході до -9 градусів. Опади не передбачаються.

В Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогнозВ Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогнозВ Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогноз

Скрін: Погода в Україні 13-15 лютого (meteo.gov.ua)

У вівторок 15 лютого знову відбудуться деякі метаморфози. На захід прийде «легкий» атмосферний фронт з невеликим дощем. На інших територіях все ще ясно і сонячно. Температура сильно не зміниться.

Що буде з погодою в Києві

За даними Gismeteo, наступні дні в столиці будуть переважно теплими: вдень плюсова температура, вночі можливі незначні перепади з плюса в мінус. Але в цілому поки що холодів не очікується.

В Україну йде різка зміна погоди: синоптики дали новий прогноз

Скрін: Прогноз погоди для Києва на 10 днів (gismeteo.ua)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *