Другий десант після Гостомеля мав бути на Офіс президента, ми з автоматами чекали – Арестович

За словами політика, якби в Україні була централізована влада, як в Росії, то вона була б паралізована.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що російська тактика полягає в тому, що вони хочуть продемонструвати «шок і трепет».

Так, він поділився, що другий десант після Гостомеля мав бути на Офіс президента. Це Арестович зазначив в інтерв’ю ВВС.

«Ми з автоматами тут вже всі були в готовності зустрічати. Тому що ми напевно вже знали, що вони сіли в Білорусі, їх мають перекидати. Але через те, що Гостомель тримався, вони перекинули допомогу туди. Ви уявляєте собі десант на Офіс президента, на Печерську, який був би шок? На цей шок вони і розраховували. І диверсанти, які йшли на міста, і ці спроби увійти на Оболонь по п’ять машин — це все щоб була паніка, щоб ми присіли і не чинили спротив, щоб повтікало все керівництво»,  – зазначив він.

За словами політика, якби в Україні була централізована влада, як в Росії, то вона була б паралізована.

«Але у нас же ж «бардак» — вічний майдан і Гуляйполе, ми просто не знали, що треба панікувати, і хлопці з Оболонської тероборони і наш спецназ постріляли їх там просто на місці. Як і, до речі, на Берестейській постріляла їх бригада охорони Генштабу і тероборона. Тобто вони розрахували все вірно і діяли так, що могли би мати успіх. Більше того, якби вони мали справу з такою самою державою як Росія — централізованою — вони б на 90% досягли успіху. Вони просто не на ту державу напали», – додав Арестович.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *