Дружина мера Кличка продає свою джинсову куртку на аукціоні для допомоги Україні

Дружина мера Києва Віталія Кличка, уродженка Броварів Наталія виставила на аукціон свою джинсову куртку заради допомоги Україні. Незважаючи на те, що жінка проживає у Німеччині, вона всіляко підтримує свою батьківщину – Наталя народилася у Броварах.

Деталі

Наталя Кличко вирішила продати з молотка «джинсівку». Куртка розмальована художницею Тіною Райхель, зокрема, спинку речі прикрашає синьо-жовтий український прапор.

Відомо, що кошти від продажу підуть у фонд допомоги українцям. Наталя не назвала стартової ціни, при цьому вона написала в Instagram:

Той, хто зробить найвищу ставку, отримає мою джинсову куртку, розмальовану та підписану чудовою художницею Тіною Райхель. Аукціон триває до опівночі неділі, 10 квітня

Наталя Кличко продає куртку на підтримку України/Фото: natalia_klitschko_official

Зазначимо, що раніше Наталя Кличко підкорила німців зворушливим виконанням гімну України. Також вона заспівала пісню про Україну двома мовами та виходила на мітинги у Німеччині на підтримку рідної країни, на яку напали російські окупанти.

Також ми писали, що гурт Maneskin випустив кліп на підтримку України. Музиканти, які перемогли на Євробаченні, закликали допомогти українським біженцям.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *