Дякуючи їм — Броварщина і Україна Незалежні!

24 серпня керівництво Броварської районної військової адміністрації, на чолі з її начальником Павлом Проскочилом, спільно з керівництвом Броварської міської ради — Ігорем Сапожком, взяли участь у вшануванні пам’яті тих, завдяки кому сьогодні наша країна є вільною та незалежною.     

Під час заходу, що пройшов на «Алеї Героїв» у Броварах, прозвучала спільна молитва за спомин душ наших героїв та за Україну, яку прочитав настоятель храму Святої Покрови Православної церкви України Отець Михайло. Присутні вшанували пам’ять Героїв покладанням квітів до їх місць поховань.

      

Наступною локацією урочистих заходів став парк імені Тараса Шевченка, де до підніжжя пам’ятника духовному пророку України — Великому Кобзарю була встановлена квіткова композиція.

      

               

      

Цього ж дня за участі начальника Броварської районної військової адміністрації були проведені церемонії нагородження тих, хто у складні для Броварщини часи боровся за її долю.

     

Нагрудними знаками Броварської районної військової адміністрації «За мужність» та «За заслуги», подяками та грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінних подарунків, цього дня були нагороджені підприємці та представники бізнесу Броварського району, представники релігійних громад та конфесій, працівники медичної сфери.

       

       

Також велику увагу було приділено бійцям Добровольчих формувань територіальних громад. Найкращі з них відзначені нагородами та подяками. Заходи пройшли з дотриманням вимог воєнного стану.

               

               

               

Багато бійців добровольчих формувань на передовій.

Тому виходили отримувати нагороди їх дружини і діти

    

Шана усім тим, хто у нелегкі часи — чи то молитвою чи допомогою, чи рятуючи життя, чи зі зброєю у руках — боровся і бореться й донині за рідний край.

 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *