Залужний розписав, а Кличко – у свідках: молодята отримали неймовірне одруження

Український військовий Євген Негрійко та його дівчина Марія Воротил одружилися попри війну. Їхня церемонія розпису відбулася у Києві.

Розписав молодят головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний. Крім цього, свідком одруження став міський голова столиці Віталій Кличко.

«Марійка стала дружиною офіцера, свідомо і добровільно взявши на себе усі тривоги та складнощі, пов’язані з цим статусом. Женя пообіцяв усе життя берегти, охороняти й воювати за спокій своєї дружини», – повідомили у телеграм-каналі «Оперативний ЗСУ».

Чому українці частіше одружуються

Психологиня Наталія Гаєвська зазначила, що з початком повномасштабної війни в Україні збільшилася кількість розлучень. Проте зросла і статистика одружень. За її словами, це може бути реакцією на стрес. Гаєвська назвала основні види відповідей на подразники: тікай, замри, бийся, мімікруй.

«Є ще п’ята реакція на стрес – кохайтеся. Тобто коли є дуже багато невизначеності. Все те, з чим ми маємо справу. Наша психіка вирішує, що це непоганий варіант, щоб справлятися зі стресом. У нас всередині закладено, що коли потрапляємо в ситуацію великої небезпеки, необхідно все встигнути й продовжити свій рід», – пояснила психологиня.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *