Замість підлоги — калюжі. Мережу шокувало укриття у львівському дитячому садочку (фото)

У мережі опублікували фото укриття в одному з львівських дитячих садочків, підлога якого повністю залита водою, а саме приміщення не дуже охайне. Ці кадри обурили українців.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на публікацію користувачки Natalia Balyk у групі «Батьки SOS» у Facebook.

Як виглядає це укриття

«Порадьте куди звернутися. Місто Львів, садок номер 136. Укриття», — написала користувачка і до посту прикріпила кілька фото.

На знімках видно, що майже уся підлога укриття залита водою. При цьому жінка не уточнила — це одноразовий випадок в укритті, чи постійна ситуація.

На пост користувачки одразу відреагувало багато українців. Більшість із них обурені й радять писати не лише заяву до керівництва садочка, а й звертатись на гарячу лінію Львова та в департамент освіти.

«Телефонуйте 15-80 — це гаряча лінія Львова. Одночасно пишіть скаргу директору садочка, краще колективну, з вимогою забезпечити дітям належні умови перебування. Стільки грошей на укриття вже виділили, а діти далі мокнуть і мерзнуть», — написала одна користувачка.

Замість підлоги - калюжі. Мережу шокувало укриття у львівському дитячому садочку (фото)Замість підлоги - калюжі. Мережу шокувало укриття у львівському дитячому садочку (фото)Замість підлоги - калюжі. Мережу шокувало укриття у львівському дитячому садочку (фото)Укриття у дитячому садочку № 136 у Львові (фото: Facebook/Батьки SOS)

Також під постом люди обурюються, бо такі умови становлять пряму загрозу здоров’ю дітей, оскільки від вологості в укритті може виникати сморід. Дехто припускає, що укриття у такому стані через те, що виділені на ремонт гроші, могли «роздерибанити».

Додамо, що комунальний садок номер 136 розташований у Залізничному районі Львова. За останніми даними, його відвідує 155 дітей. Раніше на різноманітних форумах його характеризували позитивно.

Замість підлоги - калюжі. Мережу шокувало укриття у львівському дитячому садочку (фото)Реакція українців на укриття у львівському садочку (скриншот)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *