Конкурс “Міс Україна Всесвіт” оголосив нову переможницю: нею стала студентка університету Шевченка

У зв’язку з повномасштабною війною в Україні, Оргкомітет «Міс Україна Всесвіт» самостійно обрав представницю країни для поїздки у США. Вікторія Апанасенко, яка стала «I Віце-Міс Україна Всесвіт» у 2021 році, тепер отримала головний титул.

Про це повідомляють організатори на своїй Фейсбук-сторінці.

Цьогоріч конкурс “Міс Україна Всесвіт” відмовився від традиційного святкового шоу, але щоб мати змогу представляти Україну на конкурсі у США наприкінці 2022 року, вирішили все ж обрати нову переможницю. Відтак, перемогу призначили торішній першій віцеміс конкурсу Вікторії Апанасенко з Чернігова. Тоді її випередила Анна Неплях – ексучасниця шоу “Холостяк.

“Нашій країні зараз не до свята, але нам потрібно використовувати усі можливі засоби, щоб привернути увагу до подій, які відбуваються у нашій державі. Саме тому ми вирішили не втрачати можливість представити Україну у всесвітньому фіналі відомого конкурсу “Міс Всесвіт”, який має 70-річну історію та транслюється у кожній країні світу. Наша місія на міжнародній арені – розповісти історію нашої країни та боротися за правду і мир на культурному фронті, закликаючи світову спільноту почути голоси нашого народу та закликати зупинити Росію і її жорстоку загарбницьку війну. Ми їдемо боротися не за красу, а за перемогу” – заявила президентка конкурсу “Міс Україна Всесвіт” Анна Філімонова.

28-річна Вікторія Апанасенко зізналась, що дізналась про свій новий титул дуже неочікувано: коли волонтерила і підпрацьовувала у ресторані. Дівчина допомагає столичному закладу Naive готувати їжу для батальйону Збройних Сил України та київським бабусям і дідусям, які залишились без родичів. Спочатку вони розвозили набори з допомогою по Києву, а пізніше почали доставляти адресну допомогу по найбільш постраждалим від воєнних дій містечкам Київської області – Ірпеню, Бучі та Гостомелю. Таким чином подругам вдалося допомогти вже більше ніж сотні родин.

Вікторія закінчила факультет психології КНУ ім.Тараса Шевченка за спеціальністю “Соціальна робота”. Також дівчина працює професійною моделлю, а під час повномасштабної війни активно підтримує українські бренди. Вільно володіє українською та англійською мовами. З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням, брала участь у конкурсах читців поезії та прози. Пише вірші та готує до випуску власну книгу поезії.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *