Корпорація Roshen закриває свої фабрики та продає останнє зі складу

Кондитерська корпорація Roshen, що належить Петру Порошенку, згортає свою діяльність через відсутність попиту на її продукцію. На Київщині зупинено дві фабрики Roshen – у самій столиці та в Борисполі. Крім того, компанія намагається якнайшвидше вивезти і розпродати товар зі свого складу в Яготині.

Корпорація Roshen закриває свої фабрики та продає останнє зі складу - today.ua
 

Трохи північніше того місця, де знаходиться склад з продукцією Roshen, стоять російські військові. Ну, а оскільки Roshen не має наміру влаштовувати загарбникам «солодке життя», то й прагнуть розпродати зі складу все якнайшвидше.

Водночас, київську фабрику зупинили через те, що вона здебільшого займалася виробництвом тортів. А їх зараз продавати складно через те, що фірмові магазини не працюють стабільно. Та й колишнього ажіотажного попиту на київські торти нині немає.Корпорація Roshen закриває свої фабрики та продає останнє зі складуФабрика в Борисполі закрита через те, що вона розташована на околиці міста у напрямку Києва.

Поки що працюють фабрики у Кременчуці і Вінниці, проте вони завантажені далеко не повністю через те, що різко знизився попит на кондитерські вироби.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *