Костянтин Грубич роздобув народний рецепт плавленого сиру, «здобреного» часником: можна забути про магазинні

Дівчина, яка вже давно стежить за творчими і кулінарними успіхами Костянтина Грубича, із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який останнім часом балує своїх шанувальників різноманітними рецептами з різних куточків України, а іноді навіть і з-за кордону, поділився унікальним способом приготування плавленого сиру в домашніх умовах.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Костянтина Грубича в мережі YouTube.

 
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
 

Костянтин Грубич приїхав в гості до Наталії Сили з Броварів (Київська обл.), яка в Facebook написала телеведучому, що вона вже давно не купує плавлені сирки, а готує вдома своїми руками. Ось так Грубич і потрапив в гості до своєї підписниці.

 
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
 

Дівчина із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру.

Що потрібно для приготування:

— 1 кг кисломолочного сиру;
— 1 чайна ложка солі;
— 1 чайна ложка соди;
— 1 яйце;
— 2-3 зубчики часнику;
— спеції за смаком.

 
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
 

Ось її рецепт: кисломолочний сир змішати з сіллю, содою і яйцем. Варити на водяній бані або в ємності з подвійним дном до сметаподомного стану. В кінці, якщо залишилися грудочки, перебити блендером. При бажанні присмачити часником. Можете додати сухі специі або ковбасу за смаком.

 

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *