Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який останнім часом балує своїх шанувальників різноманітними рецептами з різних куточків України, а іноді навіть і з-за кордону, поділився унікальним способом приготування плавленого сиру в домашніх умовах.
Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Костянтина Грубича в мережі YouTube.
Костянтин Грубич приїхав в гості до Наталії Сили з Броварів (Київська обл.), яка в Facebook написала телеведучому, що вона вже давно не купує плавлені сирки, а готує вдома своїми руками. Ось так Грубич і потрапив в гості до своєї підписниці.
Дівчина із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру.
Що потрібно для приготування:
— 1 кг кисломолочного сиру;
— 1 чайна ложка солі;
— 1 чайна ложка соди;
— 1 яйце;
— 2-3 зубчики часнику;
— спеції за смаком.
Ось її рецепт: кисломолочний сир змішати з сіллю, содою і яйцем. Варити на водяній бані або в ємності з подвійним дном до сметаподомного стану. В кінці, якщо залишилися грудочки, перебити блендером. При бажанні присмачити часником. Можете додати сухі специі або ковбасу за смаком.