Мережа COMFY поповнилася новим магазином у Броварах

Ритейлер побутової техніки та електроніки COMFY відкрив новий магазин у м. Бровари — у ТРЦ «Термінал» по вул. Київській, 316/2. Цей магазин став 24-м магазином бренду в Київській області та 81-м в усій мережі.

4—6 листопада 2022 року відбудеться урочисте відкриття нового магазину з традиційними знижками до -50%, кешбеком 5% та дропом обмеженої кількості ігрових приставок Sony PlayStation 5.

Новий магазин площею в 1000 кв м повністю відповідає сучасному оформленню та формату мережі COMFY:

  • торговий зал оформлено у фірмових кольорах бренду;
  • частину полиць оформлено з акцентом на домашній затишок, щоб занурити покупців в комфортну атмосферу вже при виборі товару;
  • традиційно для формату магазинів ритейлера присутні демонстраційні зони побутових та кухонних товарів та брендзони від Apple, Samsung, Braun, Sony, Karcher та Tefal.

Новий магазин, як і вся мережа COMFY, працює з дотриманням режиму енергозбереження: вимкнені вивіски, телевізори, ноутбуки та планшети, а також де можливо — точкове освітлення.

Станом на 4 листопада в мережі COMFY працює 81 магазин. Восени ритейлер відновив присутність в Кременчуці та відкрив новий флагманський магазин у центрі Києва на вул. Антоновича, 50.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *