Мінцифри запускає програму для бізнесу «Власне»

Міністерство цифрової трансформації запускає національну акселераційну програму для українського бізнесу «Власне», передає Banker.ua з посиланням на пресслужбу Мінцифри.

Програма передбачає освітню, фінансову та менторську підтримку для підприємців усіх масштабів. Освітній складник програми поповниться на понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів з різних сфер бізнесу.

Зокрема, дієвими порадами з маркетингу, залучення інвесторів, цифрової трансформації та розвитку бізнесу ділитимуться Євген Клопотенко, Олена Мальцева, Анастасія Владичинська, Олена Залуська та інші.

Одна тисяча учасників, які продемонструють найкращі результати виконання тестових завдань зможуть отримати індивідуальний супровід експерта.

Також зазначається, що наприкінці навчання учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції, а ментори визначать понад 30 переможців, які отримають фінансову підтримку в розмірі 100 тисяч грн кожен.

Головний приз національного акселератора «Власне» — 800 тис. грн, за який зможуть позмагатися 10 учасників з найвищими балами.

«Кошти можна направити на витрати для розробки продуктів, проведення маркетингових досліджень, установлення нового обладнання та інші потрібні інвестиції для розвитку бізнесу», — зазначили в Мінцифри.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *