Найбільш постраждалі в авіакатастрофі в Броварах пройдуть лікування за кордоном

Семеро постраждалих українців, які отримали сильні опіки внаслідок авіакатастрофи в Броварах пройдуть лікування за кордоном. Першого пацієнта відправили на реабілітацію та лікування 20 січня.

Джерело: МОЗ України

Як зазначили в МОЗ, більшість травмованих внаслідок аварії одразу госпіталізували до центральної лікарні у м. Бровари, а частину перевели до Київського міського опікового центру. У медзакладах пацієнти отримали усю необхідну медичну допомогу та інтенсивну терапію. 

«Три опікових центри університетських клінік Австрії зголосились забезпечити транспортування пацієнтів спецлітаком та подальше їх лікування. Дітей та батьків трьох постраждалих сімей було евакуйовано вчора та сьогодні до Австрії. Наступного тижня буде евакуйовано ще одну потерпілу з сім’єю до Швейцарії. Перший пацієнт був відправлений вчора. Сьогодні інша група пацієнтів: два дорослі вже їдуть у Грац та двоє дітей – у Відень. На завтра планується відправка ще однієї дитини в Австрію. Також у процесі підготовки відправлення ще однієї постраждалої, яку лікуватимуть у Швейцарії», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що зранку 18 січня поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах впав гвинтокрил. Внаслідок цього загинули 14 осіб, з них – одна дитина. Серед загиблих – керівництво МВС, яке було на борту гвинтокрила.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *