На Броварщині полігон для сміття називають екоцидом

Голова Державної екологічної інспекції (ДЕІ) України Андрій Мальований розповів, що КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств» завдало збитків на 31,2 мільйона гривень

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на сторінку голови Державної екологічної інспекції (ДЕІ) України Андрія Мальованого у Facebook.

Під час перевірки полігону перевірки інспектори ДЕІ знайшли захоронення небезпечних відходів. Зокрема там були медичні, будівельні, а також не перероблені побутові відходів, заборонені законодавством. Крім того там було відсутнє забезпечення захисту земель від засмічення та забруднення.

Також у дописі зазначається, що КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств» завдало довкіллю збитків на суму 31,2 мільйона гривень, тому всі матеріали перевірки передали до СБУ.

ДЕІ наполягатиме на тому, щоб надання послуг з видалення і захоронення відходів, яке здійснюється КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств», було зупинено, – написав Андрій Мальований у своєму дописі.

Нагадаємо, що у Глевасі виявили засмічення земельних ділянок комунальної власності небезпечними відходами, а самеа втомобільними покришками.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *