На Київщині врятували “фігуриста”, який у плюсову погоду пішов кататись на ковзанах. Іншому екстремалу так не пощастило

Попри заклики рятувальників не виходити на крихкий лід, мешканці Київщини вперто продовжують ризикувати, влаштовуючи екстремальні розваги на вкритих кригою водоймах. Через це двоє чоловіків провалились під кригу. Одного із них не встигли врятувати.

Як розповіли рятувальники Київщини, перший випадок стався у місті Українка Обухівського району сьогодні о 12:04.

Місцевий мешканець вирушив кататися на ковзанах на Дніпрі та опинився у крижаній воді. На щастя, його помітили перехожі та повідомили  рятувальників 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Потерпілим виявився чоловік 1977 року народження, якого рятувальникам довелось діставати у гідрокостюмах.

Завдяки оперативності фахівців Служби порятунку, “фігурист”-екстремал залишився живим. Його з переохолодженням було передано працівникам швидкої медичної допомоги.

А от наступному чоловіку не пощастило, його рятувальники виявили вже без ознак життя. Подія сталась на річці Роставиця в селі Буки Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району.

У повідомленні, яке надійшло до оперативно диспетчерської служби значилось, що 29 січня зник рибалка, речі якого залишилися на льоду біля ополонки, а автомобіль припаркований на березі. 30 січня водолази групи Київської рятувально-водолазної служби виявили тіло потопельника і дістали його з-під криги.

Рятувальники вчергове закликають не випробовувати долю і не виходити на кригу.

 

   
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *