На Київщині збитий БПЛА впав на житловий будинок – ДСНС

У ніч проти 13 травня окупаційні війська країни-агресора Росії запустили по Україні дрони-камікадзе типу «Шахед». На Київщині внаслідок падіння, ймовірно, збиття, безпілотника пошкоджень зазнав житловий будинок.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України. В області працювало ППО.

Нагадаємо: близько 03:30 13 травня вибухи пролунали на Київщині, а ближче до п’ятої ранку – на Хмельниччині та нібито Львівщині. У КОВА повідомили про роботу протиповітряної оборони. Водночас влада Хмельницької області вказала на ймовірність ворожого прильоту.

У Львівській ОВА повідомили, що звуки вибухів, які чули у різних районах нашої області, – це відлуння роботи ППО в іншій області.

Також близько 01:30 минулої ночі окупанти атакували дронами Миколаїв, у місті пролунали вибухи. На місцях прильотів почалася пожежа, зокрема, на першому поверсі житлового будинку та на підприємстві.

Напередодні російські війська вже вчетверте після деокупації Херсона обстріляли міську гімназію №20. Після останніх ударів дах будівлі й перекриття обвалилися на перший поверх, там виникла серйозна пожежа. Цей навчальний заклад був найстарішим у місті, його відкрили 12 березня 1815 року. Тепер гімназію доведеться відбудовувати практично з нуля.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *