На охорону двох клінічних лікарень Броварів витратять 2,6 млн гривень

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Броварська багатопрофільна клінічна лікарня” планує за 2,4 млн гривень замовити фізичну охорону об’єктів лікарні, а також охорону для дитячої лікарні в Броварах за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 47. 

Про це  стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro.

10 лютого ц.р. КНП “Броварська багатопрофільна клінічна лікарня” оголосило тендер на закупівлю послуг з фізичної охорони “Броварської багатопрофільної клінічної лікарні” та дитячої лікарні. 

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 лютого, а сам аукціон має відбутися після 18 лютого.

Згідно тендерної документації, планується організувати фізичну охорону “Броварської багатопрофільної клінічної лікарні” за адресою вул. Шевченка, 14 за графіком: два пости охорони охоронятимуть цілодобово та два пости в нічну зміну: 12-годинна нічна

з 21:00 до 09:00 та 8-годинна нічна з 22:00 до 06:00.

Також передбачається фізична охорона дитячої лікарні за адресою Ярослава Мудрого, 47 за таким же принципом, як і для багатопрофільної лікарні. 

За послуги охорони, які планують придбати до 31 грудня ц.р. планується заплатити 2 млн 424 тис. гривень. Також за 195 тис. гривень планується придбати системи охоронно-тривожної сигналізації для двох лікарень. 

Нагадаємо, виконавчий комітет Броварської міської ради оголосив тендер на закупівлю послуг з охорони адміністративних будівель Броварської міськради, а також приміщення Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в Броварах. За охорону, яку планують замовити терміном на півроку, планують заплатити 1,2 млн гривень. 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *