На Полтавщині чоловік застрелив трьох сусідів та підірвався на гранаті: серед жертв колишній мер

У неділю, 21 травня, у Лохвиці на Полтавщині місцевий житель 53 років застрелив трьох людей. Після злочину він підірвав у руці гранату, внаслідок чого загинув на місці.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Полтавській області. Як зазначають місцеві ЗМІ, серед убитих і колишній міський голова населеного пункту В’ячеслав Демчук.

Правоохоронці зазначають, що жертвами стали 67-річний та 47-річний сусіди чоловіка, а також 63-річна сусідка. Усі вони жили у приватних домогосподарствах поблизу.

«Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, фахівці-криміналісти та вибухотехнічна служба ГУНП. Обставини та причини трагедії з’ясовують слідчі», – зазначено в повідомленні.

На Полтавщині чоловік застрелив трьох сусідів та підірвався на гранаті: серед жертв колишній мер

Згідно з коментарями від поліції, порушено кримінальне провадження за ст. 115 ч.2 КК України. Вона регулює злочин у вигляді вбивства понад дві особи.

Щойно інформація про злочин пролунала у невеликому місті, з’явилися версії, що розстріл сусідів скоїв боєць територіальної оборони. Їх спростував чинний мер Лохвиці Віктор Радько, передає «Полтавська хвиля».

«Вбивство сталося на побутовому ґрунті. Чоловік увірвався до сусідів, одним із яких був колишній міський голова В’ячеслав Демчук, убив їх, а потім повернувшись додому, підірвав себе гранатою», – поділився першими подробицями міський голова.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *