«Незламні броварчани! Вистоїмо! Витримаємо! Переможемо!» — під таким гаслом відбувся звіт відомого політика Олега Іваненка

Відомий політик, волонтер, громадський діяч, паралімпієць, депутат Київської обласної ради  останніх скликань Олег Іваненко в неділю, 3 грудня, у великій залі МКЦ «Прометей» зібрав жителів Броварської громади, щоб  прозвітувати про пророблену роботу протягом 2023 року та розповісти про плани на майбутнє.

Так як звіт, відбувся в Міжнародний день людей з інвалідністю та в переддень Дня Святого Миколая, який цього року вперше відзначається за новоюліанським  календарем (6 грудня) на всіх гостей у фойє закладу очікувало невелике частування, де кожен міг поласувати смачненьким.

Левову частину свого часу депутат присвячує волонтерській діяльності. Олег Іваненко в часи війни започаткував благодійну програму «Подаруй тепло захиснику». Благодійний фонд «Прагнення під його керівництвом регулярно закуповує теплі речі та необхідне обладнання для українських воїнів на передовій. цивільним, а потім почав допомагати ЗСУ.  На даний час сума наданої допомоги становить близько 1 мільйона гривень.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

У 2022 та 2023 роках було проведено – «Забіг відновлення» та «Забіг визволення 2023» під час яких збиралися кошти на благодійні цілі.

З квітня цього року він вступає до лав  ДФ «Воля» ТГ №27 міста Києва, тож про всі потреби армії знає зсередини і всіляко намагається допомогти.

Присутній у залі МКЦ «Прометей» командир БФ «Воля» подякував Олегу Іваненку за самовідданість і патріотизм, а також за його неоціненний внесок  у нашу Перемогу.

Щодо депутатської роботи, то у своєму звіті Олег Іваненко зазначив, що не пропустив жодної сесії облради й активно контролює розподіл бюджету та його витрати., беручи активну участь в розгляді всіх актуальних питань життєдіяльності громад Київщини.

Що стосується Броварів, то у планах депутата Іваненка є декілька напрямків, над якими продовжуватиме працювати:

  • Завершення будівництва початкової ланки в Броварському ліцеї №10;
  • Будівництвом на Торгмаші закладу початкової ланки
  • Порятунок озера Біле, розташоване в парку відпочинку «Приозерний»

Також депутат згадав і про необхідність запуску електронних петицій, які є інструментом демократії, способом комунікації  громади і влади та засобом впливу громадської думки на чиновників.

Загалом виступ депутата був конкретним і коротким, хто мав бажання міг ознайомитися з його діяльністю в Інформаційному віснику, який отримав кожен.

Пан Олег вірить, що Україна обов’язково переможе! Потрібно тільки об’єднати зусилля і спільно працювати для цього!

Родзинкою цього вечора став виступ відомої української співачки, Народної артистки України справжнього патріота нашої держави Марічки Бурмаки, яка приїхала до нашого міста, аби підтримати свого давнього друга Олега Іваненка і подарувати всім присутнім гарний настрій.  Пані Марії це вдалося «на славу» — глядачі із замиранням слухали спів пані Марії, яка на відміну більшості сучасних «зірок» співає «вживу». Їй вдалося по-справжньому завести зал – байдужим не залишився ні хто, адже вона змогла залучити до свого виступу і дорослих і дітей!

Дякуємо пану Олегу за чудово проведений час і бажаємо йому й надалі стояти на сторожі інтересів нашої громади!

Переомга буде за нами! Все Буде Україна!

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *