Не міг сам дихати і розмовляти, лише кричав… Історія кохання снайпера 3-ї ОШБр (ВІДЕО)

Вони жили своє найкраще життя до повномасштабної війни і мали чималі плани на майбутнє. Але все змінилося в одну мить. Читай неймовірну історію кохання в нашому матеріалі.

Наново вчиться говорити — історія бійця 3 ОШБр та його коханої

На той час 20-річний В’ячеслав вирішив стати на захист країни. За рік служби захисник зазнає надскладної черепно-мозкової травми. Він наново вчиться говорити, а нині розробляє кінцівки, щоб знову сісти на улюблений байк. Дружина Олександра з моменту поранення весь час поруч з коханим.

Олександра познайомилася з В’ячеславом, коли була в 11 класі, а він — на четвертому курсі університету. В’ячеслав прийшов у школу на практику. Спершу вони дружили, а потім стали парою.

Разом з друзями з мотошколи, В’ячеслав долучився до ТРО, а потім до Третьої окремої штурмової бригади як снайпер. Воювали на Запорізькому та Донецькому напрямках. Наприкінці січня минулого року чоловік зазнав поранення, поруч із ним розірвалася міна.

Він виглядав нормально, але без свідомості лежав під апаратами. Не міг сам дихати, його ввели у медикаментозну кому. Він тоді не міг розмовляти, тільки кричати і видавати якісь звуки, — каже Олександра.

Коли В’ячеслав отямився, відразу впізнав кохану. У голову йому встановили титанову пластину, він потроху почав розмовляти. Чоловік проходить реабілітацію з ерготерапевтом, а також з фізичним терапевтом.

Пара мріє, щоб реабілітація пройшла якомога швидше, і вони могли подорожувати світом та повернутися до колишнього життя.


Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *