Опалювальний сезон 2022: яким областям не включать тепло у жовтні, а хто перезимує у комфорті

Опалювальний сезон 2022 обіцяє багато викликів українцям, які звикли жити навіть у мороз у теплих затишних будинках. Хто цього року лишиться у незмінних умовах, а кому слід запасатися шерстяними шкарпетками та буржуйками?

Опалювальний сезон 2022. Його чекають з великими переживаннями всі українці. Цього року через війну ряд наших міст лишається під окупацією, а у частині населених пунктів і взагалі досі не полагодили всі комунікації.

Опалювальний сезон 2022: хто лишиться без тепла взимку

Опалювальний сезон 2022

Всі експерти одностайно стверджують, що нині буде найважча зима. Україна економить всі свої ресурси та намагається відбудовуватися. Тому навіть на Київщині, у звільненому Ірпені місцеві без жартів готуються закупати буржуйки.

Опалювальний сезон 2022

Що й казати про прифронтову зону. Керівник Донецької ОВА, Павло Кириленко, говорив, що повноцінно відновити газопостачанні у регіоні не вдасться.

Жителі Донбасу, наприклад, замість буржуйок повернулися до пічного опалення. Багато хто пробував перейти з газу на вугілля. Проте, навіть чорне золото нашої держави нині під загрозою. У Торецьку, де працюють шахтарі, ідуть постійно обстріли, тому безперебійне його видобуття стає під великим питанням.

Не минула сумна доля і Запоріжжя. Опалювальний сезон 2022 також буде нелегким і для цього краю, але місцеві розповідають про те, що іде підготовка альтернативних джерел подачі енергії.

Опалювальний сезон 2022: чи буде тепло у будинках на Західній Україні

Опалювальний сезон 2022

Ситуація склалася інакше для заходу нашої країни, яка не піддалася значним руйнуванням. Луцьк та Волинь з початку вересня говорили про активну підготовку до холодної пори року, проте, чи буде у квартирах підтримуватися така сама температура, як і у 2021 не анонсується.

А ось мер Косова налаштовує людей готуватися до складнощів. Всі, хто опалюється газом, має також попіклуватися про альтернативні джерела подачі тепла.

Тож чи дійсно опалювальний сезон 2022 буде таким складним, як його нам прогнозують, покаже лише час. Проте, перестрахуватися не завадить нам всім.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *