Петро Порошенко повернувся в Україну – серед зустрічаючих і патріотично налаштовані мешканці Броварів

Сьогодні о 9 годині ранку колишній президент України прилетів з Варшави в Київ. Його зустрічали прихилильники та політичні соратники біля аеропорту «Київ». Співробітники ДБР намагались прямо в аеропорту йому вручити повістку з викликом до суду, але він відмовився. Політик деякий час не міг пройти паспортний кордон. Він казав, що у нього забрали паспорт. «Під приводом якоїсь перевірки мене не пускають на територію України. Це провокація. Ми закликаємо прикордонників не виконувати злочинного наказу офісу президента», — заявив Порошенко. Згодом паспорт віддали.

Петра Порошенка в аеропорту таки чекали слідчі. Він впевнений, що планували затримати.

Експрезидент вважає, що ситуацію вдалося вирішити виключно завдяки тому, що у складі пасажирів рейсу з Варшави була величезна кількість журналістів, заявив він і подякував AFP, Reuters та ВВС.

Порошенко

«На очах у всього світу вони демонстрували цинічну та безвідповідальну поведінку. Так вони бояться народу, так сильно вони чекали на моє повернення. Так сильно вони боялися світла, фотокамер та наших шановних журналістів», — пояснив він.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 Тисячі прихильників експрезидента зустріли його біля аеропорту, скандуючи «Зелю геть» та «Україні потрібен Порох».

Біля аеропорту встановили сцену, де виступали його прихильники. Загалом підтримати Перта Порошенка зібралися тисячі прихильників із різних куточків нашої держави. Серед них і патріотично налаштовані мешканці Броварської громади на чолі із депутатом Київської обласної ради Олегом Іваненком, які разом з усіма присутніми радо зустріли приїзд Петра Олексійовича та вітали цю знаменну подію для українського народу.

«Ми тут не для того, щоб захистити Порошенка, ми тут, щоб об’єднатися захистити Україну», — заявив експрезидент на мітингу.

По завершенні Петро Порошенко сказав, що вирушає на суд, де «дасть бій». «У нас є перша перемога. Вони збиралися затримати нас в аеропорту і злякалися вас, бо ви – сильні», — звернувся він до своїх прихильників та закликав їх прямувати до суду.

«Україні потрібен порох? Все, у вас порох є! Зараз я рухаюсь до суду, Ми покажемо їм брехливий антидержавний суд», — заявив політик.

Броварські активісти попрямували туди. На даний час суд оголосив перерву на невідомий термін. За словами адвокатів, їм потрібно кілька годин для ознайомлення із документами. Точний час суддя оголосить згодом.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *