Пожежа внаслідок ракетної атаки: у Києві зафіксували погіршення стану повітря

У Києві в п’ятницю, 29 грудня, через пожежу в Подільському районі столиці, спричиненою ракетною атакою, зафіксували локальне погіршення якості повітря. Водночас перевищення гранично допустимих концентрацій речовин не виявлено.

Про це повідомив Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Мешканців столиці закликали бути обережними.

«Унаслідок пожежі в Подільському районі столиці, спричиненою ракетною атакою 29 грудня, у Києві станом на 10:30 спостерігається локальне погіршення якості повітря. У північній частині міста фіксується підвищення концентрації продуктів горіння, зокрема зважених часток (пилу). Водночас перевищення гранично допустимих концентрацій речовин, за якими здійснюється спостереження, не виявлено», – йдеться в повідомленні.

До поліпшення ситуації зі станом повітря мешканцям Києва рекомендовано: зачинити вікна; обмежити перебування на вулиці; пити багато води; якщо є очищувач повітря – увімкнути його на максимум.

Як повідомляв OBOZ.UA:

  • У Києві під час тривоги зранку 29 грудня пролунали звуки вибухів. У столиці працює протиповітряна оборона.
  • Країна-терорист РФ у ніч з 28 на 29 грудня атакувала Київ кількома десятками ракет різного типу. В небі над столицею силами ППО усі повітряні цілі було знищено, проте, на жаль, в місті є руйнування і потерпілі. У столиці повітряну тривогу оголошували тричі і сумарно вона тривала майже 5 годин.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *