Принцеса-воїн Оксана «Ксена» Рубаняк і модель Карина Мазяр у стінах військового ліцею прикрасили обкладинки Vogue

Обкладинки весняного випуску Vogue Ukraine прикрасили дві українки: кулеметниця Оксана «Ксена» Рубаняк, яку в мережі називають «рудоволосою принцесою-воїном», та юна модель Карина Мазяр, яку зняли в стінах військового ліцею. За кадри відповідав британський фотограф Бретт Ллойд, який співпрацює з Dior, Louis Vuitton, Moncler, Calvin Klein та Fendi.

Фотографії зʼявилися на офіційній сторінці українського глянцю в Instagram. Варто пояснити, що обкладинок дві, адже одну обрали для звичайної версії, а іншу – для digital.

Перший варіант зображає Карину Мазяр у брюках та куртці в стилі мілітарі, позаду якої йдуть кадети Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Світлина була зроблена в русі, імітуючи сцену, начебто герої фото виходять з кімнати.

Принцеса-воїн Оксана "Ксена" Рубаняк і модель Карина Мазяр у стінах військового ліцею прикрасили обкладинки Vogue

«Весняне число присвячене людям та справам, які надихають, – тут зібрані історії українських дизайнерів, митців, кураторів та меценатів, які змінюють культурний та соціальний ландшафт навколо себе», – пояснили в Vogue Ukraine.

Digital-обкладинка була простішою, проте її героїня заслуговує на безмірну повагу. «Ксена», котра стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, раніше працювала в Івано-Франківській міській раді.

Принцеса-воїн Оксана "Ксена" Рубаняк і модель Карина Мазяр у стінах військового ліцею прикрасили обкладинки Vogue

Її покликання – створення поезії, тож і на фронті 21-річна військова не кинула справу життя. В перервах між боями з окупантами вона написала збірки «Назустріч смерті» та «Дорога життя».

У березні 2022 року «Ксена» отримала поранення, але після реабілітації повернулася до побратимів. На власні очі «принцеса-воїн» бачила бої на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямках.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *