Під Києвом збудують протирадіаційне укриття та меморіал. Перші фото проекту

У Гатному, що під Києвом, планують збудувати протирадіаційне укриття та меморіал полеглих воїнів. У мережі уже показали першу візуалізацію проекту.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на публікацію сільського голови Гатного Олександра Паламарчука у Facebook.

Як виглядатиме меморіал

«Розробляємо новий проект «Протирадіаційного укриття», яке буде розташоване в центрі Гатненської територіальної громади. Також в даному проекті передбачено меморіал в памʼять загиблих Героїв нашої громади, які полягли, захищаючи Батьківщину», — написав Паламарчук.

Він також додав, що після перемоги в даному укритті буде відкрито музей російсько-української війни.

«Кошторис буде після експертизи (приблизно 10 млн.), в першу чергу ми будуємо укриття для жителів громади, так як в день під час тривоги в укриття ліцеїв можуть спускатись виключно здобувачі освіти та педагоги», — заявляє голова.

Відомо, що дошки пошани загиблим Героям коштуватимуть 5 % від загального кошторису.

Паламарчук поділився першою візуалізацію. Зазначається також, що це лише ескізи, а сам проєкт тільки планують замовляти та розробляти.

Під Києвом збудують протирадіаційне укриття та меморіал. Перші фото проектуПід Києвом збудують протирадіаційне укриття та меморіал. Перші фото проектуПід Києвом збудують протирадіаційне укриття та меморіал. Перші фото проектуПід Києвом збудують протирадіаційне укриття та меморіал. Перші фото проектуОсь так виглядатиме меморіал у Гатному (фото: Facebook/Олександр Паламарчук)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *