Спочатку напоїли снодійним, а потім безжально зарізали — у Києві засуджено вбивць

Районний суд столиці виніс вирок двом чоловікам, які жорстоко розправилися зі знайомим

Зловмисники напоїли друга снодійним, а коли це не подіяло, завдали 14 ножових поранень у шию. Після викинули речі потерпілого у сміття, а телефон здали до ломбарду. Слідчі зібрали належну доказову базу, а суд визнав їх винними у скоєнні особливо тяжкого злочину, за який наступні десять років вони проведуть за ґратами.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року біля озера в районі «Академмістечка» правоохоронці виявили мертвим 33-річного чоловіка з множинними ножовими пораненнями шиї. Завдяки професійним діям оперативників, підозрюваних у вбивстві затримали протягом кількох годин на Київщині.

У ході досудового розслідування встановлено, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку до лісу, а щоби безперешкодно заволодіти його майном, напоїли снодійним, яке на нього не подіяло. Тож у подальшому один із чоловік повалив опонента на землю, а інший наніс йому 14 ударів ножем у шию. Після чоловіки викинули речі потерпілого у сміття, а його телефон здали у ломбард, за що отримали 15 тисяч гривень.

Слідчі Святошинського управління поліції зібрали доказову базу, яку разом з затвердженим Святошинською окружною прокуратурою обвинувальним актом направили до суду для прийняття рішення.

Колегія суддів, аналізуючи всі зібрані по справі докази прийшла до висновку, що вина обвинувачених у вчиненні інкримінованих їм злочинів доведена повністю. Відтак за вироком суду їм призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *