Телеканал «НАШ» найближчим часом можуть закрити

Володимир Зеленський провів закриту нараду із секретарем РНБО Олексієм Даниловим та співробітниками Офісу президента, на якій дав вказівку знайти факти чи умови, щоб закрити телеканал «НАШ» найближчим часом. Про це пишуть ЗМІ, а також інформацію підтверджує і джерело в ОП, передає УНН.

Деталі

За даними ЗМІ, президент України, незважаючи на свої передвиборчі обіцянки не втручатися у роботу журналістів, перейшов у активну фазу протистояння із телеканалом «НАШ». Після тижневої блокади офісу телеканалу націоналістами на чолі з Євгеном Карасем та Сергієм Стерненком, Зеленський вирішив закрити канал президентським підписом під рішенням РНБО.

Як повідомляють джерела, протистояння Офісу президента з телеканалом «НАШ» може бути пов’язане з можливими достроковими виборами до Верховної Ради після початку імплементації Мінських угод щодо Донбасу. На думку медіа-експертів, закриття «НАШого» практично залишить південно-східний фланг української політики без медіа-освітлення, що дасть додаткові шанси партії «Слуга народу» набрати більшу кількість голосів на Південному Сході України.

Додамо

У свою чергу Голова Верховної Ради та депутат від «Слуг народу» Руслан Стефанчук у понеділок 7 лютого, у коментарі журналістам заявив, що РНБО поки не розглядала запровадження санкцій проти телеканалу «НАШ».

Відзначимо, на відміну від більшості українських медіа-ресурсів, телеканал «НАШ» не належить олігархам або політикам. Телеканал «НАШ» перебуває у власності трудового колективу.

Джерело: УНН
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *