Т-Фактор: завершальні зустрічі з броварськими інвесторами

20 листопада інвестори житлового комплексу-довгобуду «Т-Фактор» (вул. Симона Петлюри, 21Б) вкотре провели зустріч з міським головою Ігорем Сапожком та Вадимом Каганом, генеральним директором будівельної  компанії «Атлант».
Вадим Каган повідомив про те, що будинок вже готовий до здачі в експлуатацію. Наразі потрібно вирішити питання з доплатою за додаткові квадратні метри, бо фінальні заміри метражу від БТІ визначили, що у деяких квартирах фактична площина є більшою за вказану у договорах. При цьому Вадим Каган підкреслив, що якщо різниця становить 1-1,5 м2, доплачувати за неї інвестори не будуть. Якщо ж різниця буде більшою – доплата визначатиметься за поточним тарифом забудовника (середня вартість одного квадратного метра).
Також обговорили питання щодо підключення будинку до централізованого опалення (для цього більше 70% мешканців мають погодити свою готовність сплачувати за ці послуги).
Передати будинок замовнику — Управлінню будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту БМР, планують вже за два — три тижні. Забудовник підкреслив, що люди, які сплатили вартість своєї квартири повністю, отримають ключі від неї одразу. Ті ж, кому потрібно
зробити певні доплати – вже по факту повного розрахунку. Тим самим, вже у середині грудня інвестори, які очікують на свої квартири близько 15 років, нарешті отримають своє омріяне житло.
 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *