Українські військовослужбовиці, волонтерки і медикині знялися для Playboy

Відома волонтерка, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міноборони Дана Ярова знялася для обкладинки січневого номера журналу Playboy Ukraine. Пропозицію знятися для видання волонтерка отримала ще чотири місяці тому, але спочатку вона відмовилася. Та потім вирішилася погодитись і дати нових сенсів випуску.

Це була несподівана пропозиція, яку я отримала 4 місяці тому. Пропозиція знятись на обкладинку Playboy Ukraine. Я відмовилась. Потім подумала, що якщо правильно розставити акценти, це буде проєкт для всього світу про незламність українських жінок. Я запропонувала запросити дівчат, які служать в ЗСУ, дівчат, які були в полоні, військових медиків, волонтерок. Цей проєкт — виклик! Як червона помада під час Другої світової. Виклик війни, виклик ворогу і навіть самим собі. Виклик вийти за межі. І нагадати нам усім, що жінка — провідник життя на землі. І жінка завжди залишається жінкою! Попри війну, попри обстріли, попри зруйновані будинки та долі, попри величезні кладовища загиблих, попри ненароджених дітей. Попри все, — написала волонтерка на своїй сторінці в фейсбуці.

Для Playboy знялися українські військові, волонтерки і медикині - фото
Фото: фейсбук Дани Ярової

Сама Дана Ярова прикрасила обкладинку журналу, а запрошені військовослужбовиці, медикині та волонтерки — календар на 2024 рік. У журналі також можна прочитати інтерв’ю про життєвий шлях учасниць проєкту. А ще будуть подкасти з кожною з них.

Головний редактор Playboy Ukraine Влад Іваненко назвав цей календар «найбільш зворушливим і важливим за всі роки існування».

Окрім соціальної, випуск має ще й благодійну мету. Влад Іваненко і Дана Ярова створили благодійну лотерею, де за донати на ЗСУ розігрують підписані номери журналу. Взяти участь у розіграші можеш і ти, перейшовши за посиланням.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *