Українців просять допомогти жінкам-військовим. Захисницям потрібне тепле тактичне взуття

Жінкам-військовим, які на фронті допомагають захищати Україну від російських окупантів, потрібна допомога. ГО «Землячки» відкрила всеукраїнський збір з компаній з б’юті сфери 3 млн грн на взуття для захисниць.

Як можна долучитися до збору — читайте нижче.

Деталі збору

В рамках інціативи кожний з учасників проводить активності для збору донатів (10% від чека на послуги, розіграші товарів), які 24 лютого будуть перераховані в ГО «Землячки».

Збір буде проходити під хештегом #красапереможе.

«Краса — це не тільки про зовнішність, одяг, чи зачіску. Краса — це про мирне небо, посмішку, спокійні очі без тривоги. Краса — це про стан душі, краса — це воля, це можливість бути собою. Краса — це земля, на якій немає війни. А отже, #красапереможе», — кажуть у громадській організації.

Тривалість збору з 01 лютого — 24 лютого 2023.

Допомогти зібрати захисницям на тепле взуття можна за реквізитами:

  • 5457082222685591 — Драганюк К.
  • PayPal: zemlyachky@gmail.com.

Українців просять допомогти жінкам-військовим. Захисницям потрібне тепле тактичне взуттяГО «Землячки» відкрила збір для жінок-військових (instagram.com/zemliachky.ukrainian_front)

Що відомо про організацію

ГО «Землячки» займається допомогою жінкам-військовим, відправляючи захисницям жіночу військову форму, яку шиють самостійно. Також необхідну амуніцію, жіночу гуманітарку на волонтерських засадах.

Окрім того, організація розповідає про героїчних жінок на фронті, підтримуючи та популяризуючи культуру жінка-військова в Україні.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *