У Броварах провайдер «Екта» відключив 24 канал

24 канал відключили у Броварах. Як місцевий кабельний оператор «Екта» позбавив тисячі українців важливої інформації через гроші – читайте у матеріалі.

Джерело: 24 канал

Провайдер намагався у кілька разів підняти щомісячну вартість присутності 24 каналу у мережі, та пояснює це тим, що зіткнувся з фінансовими проблемами.
Медіа 24 – одні з найкращих в Україні

А також тим, що «інші канали (ймовірно, з орбіти союзників Медведчука – 24 канал) готові платити навіть більше». Розв’язувати свої «фінансові проблеми» провайдер, очевидно, вирішив за рахунок окремих каналів (таких, що не входять до великих телегруп, серед яких 24 вирізняється незалежною і правдивою позицією), піднімаючи у кілька разів ціни за «присутність» у аналоговому пакеті.

24 канал звернеться до відповідних органів

Команда 24 каналу щодня розповідає українцям аналіз найактуальніших подій. Ми не просто повідомляємо важливу інформацію, але й пропонуємо критично мислити та допомагаємо розібратися у найскладніших питаннях. В ефір 24 каналу виходить ціла низка авторських тематичних блогів відомих та авторитетних журналістів. Серед них – Артем Овдієнко, Олексій Печій, Катерина Соляр, Сергій Лещенко, Леонід Остальцев, Юрій Мацарський, Павло Казарін та Роман Цимбалюк. Крім цього, 24 канал створює унікальний історично-пізнавальний контент та гостру політичну сатиру.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *