У Вишневому відбувся чемпіонат Київщини з художньої гімнастики

 19 лютого відбувся у пристоличному Вишневому відбувся чемпіонат Київської області з художньої гімнастики за програмою кандидатів в майстри спорту, І, ІІ, ІІІ розрядів.

 

Загалом за пермогу змагалися більш ніж 130 юних гімнасток, які представляли  Березань, Білу Церкву, Бориспіль, Боярку, Бровари, Васильків, Вишневе, Вишгород, Іванків, Ірпінь, Петропавлівська Борщагівка, Українка, Фастів, Щасливе та Яготин  (19 команд спортивних клубів та ДЮСШ).

Бровари преставляли юні грації із відділення художньої гімнастики ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради. 12 вихованок 2008 — 2011 років народження тренерів Людмили Матейшиної та Юлії Черкасової змагалися за перемогу. На жаль то був не їх день. Не все виходило під час виконання вправ, допускалися прикрі помилки і тому юні броварчанки повернулися додому без нагород. Нічого — їх звитяги ще попереду.

Головна суддя змагань, суддя Національної категорії Лариса Гавренко.

 

Вашій увазі — переможці у своїх вікових категоріях.

  • Серед грацій 2011 року народження за програмою І розряду чемпіонкою Київської області стала Зоряна Плахотнюк з Українки, вихованка СК «Спалах».
  • Білоцерківська спортсменка Анна Безверха-Воронюк, представниця Київського обласного ліцею фізичної культури і спорту, перемогла у віковій категорії 2010 р.н. за програмою КМС.
  • 2009 р.н., програма КМС. Тут перемогу святкувала Владислава Концева (Вишгород, МК ДЮСШ).
  • В найстаршій віковій категорії 2007-2008 років народження найкращою стала Дарія Буднікова з Васильківської ДЮСШ.

Дякуємо Збройним силам України за можливість для наших спортсменів тренуватися та виступати на обласних і всеукраїнських змаганнях, прославляти Україну на спортивному фронті міжнародних арен.

Віримо в Перемогу над московитською ордою!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

За матеріалами — https://sport-koda.org/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *