У “Дії“ з’явилася нова платна функція: за яку послугу будуть вимагати гроші

У мобільному додатку «Дія» презентували дві нові функції, одна із яких буде платною. Сервіс розрахований на підприємців.

Перше нововведення стосується бізнесменів та передбачено для цифровізації витягу з Єдиного державного реєстру. Раніше підприємцям для отримання витягу з ЄДР потрібно було звертатися до нотаріуса чи реєстратора, відвідувати ЦНАП, сплачувати в банку адміністративний збір, після чого чекати на документ протягом доби.

Нова функція в «Діє» дозволяє спростити процедуру. Тепер можна замовити документ без візиту до державних установ, а також оплатити послугу банківською карткою в режимі онлайн. Приємний момент – вартість становитиме 90, а не 120 грн, як було раніше.

Наразі розпочалося тестування бета-версії оновлення, повідомляє РБК.

Друге оновлення стосується сертифікатів щодо вакцинації від коронавірусу. Розробники оновили у «Діє» COVID-сертифікати. Наразі українці можуть згенерувати оновлений документ про введення четвертої дози вакцини. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У “Дії“ з'явилася нова платна функція: за яку послугу будуть вимагати гроші

Щоб отримати новий сертифікат, потрібно зайти до програми, обрати розділ «Послуги», натиснути на «COVID-сертифікати» та на кнопку «Отримати». За кілька хвилин документ з’явиться у списку інших. Його можна використовувати як в Україні, так і за її межами.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *