У Києві без опалення залишається 30% споживачів: ситуація в місті станом на ранок 10 березня

Станом на ранок п’ятниці, 10 березня, в Києві без опалення залишається 30% споживачів. Відключень світла немає, водопостачання здійснюється в штатному режимі.

Про це в Telegram-каналі повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Фахівці продовжують відновлювати пошкоджену інфраструктуру.

«Відключення по електриці відсутні. Водопостачання в штатному режимі. Теплопостачання в процесі відновлення. Станом на 7:50 без тепла 30% споживачів. Роботи по відновленню тривали всю ніч і продовжуються зараз. Невдовзі обов’язково повернемо тепло киянам!», – підкреслив Попко.

Нагадаємо, країна-терорист РФ у ніч із 8 на 9 березня завдала чергового удару по Києву. Внаслідок цього є влучання в об’єкт інфраструктури, попередньо, аеробалістичною ракетою типу «Кинджал».

Після ракетної атаки в столиці застосували екстрені відключення світла. Внаслідок цього 40% споживачів столиці залишились без опалення, а в мешканців верхніх поверхів багатоповерхівок тимчасово може не бути водопостачання.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *