У Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатів

У центрі Києва перевізники вийшли на акцію протесту і перекрили рух вулицею Грушевського з вимогами скасувати перевірки сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 у водіїв і пасажирів. Мітингувальники також зазначають, що величезні штрафи платити не в змозі.

Про це 27 жовтня передає портал «Матриця Свободи«.

Зазначається, що пікет не був санкціонований, і за акцію ніхто не хоче брати відповідальність. Більшість протестувальників без масок, і про соціальну дистанцію, згідно з карантинними правилами, говорити не доводиться.

Співробітники поліції та Нацгвардії відтіснили учасників протесту з дороги на тротуар, таким чином рух транспорту вулицею було відновлено.

Основною вимогою перевізників є припинення перевірок наявності COVID-сертифікатів. Також вони скаржаться на непідйомну суму штрафу в 170 тисяч гривень за не вакцинованих водіїв, називаючи її «просто нереальною».

Учасники акції протесту заявляють про намір продовжувати мітинг, облаштувати тут намети.

«Руки опускаються. Якщо нам ніхто не піде назустріч, ми просто будемо розбивати тут намети і будемо тут жити. Нехай тоді вся країна бачить і з кожним днем нас буде все більше», — кажуть протестувальники.

Також стало відомо, що вимоги перевізників представники влади взяли на розгляд.

На фото з місця видно, що правоохоронців більше, ніж мітингувальників.

У Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатівУ Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатівУ Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатів

У Києві перевізники протестують через вимогу про наявність сертифікатів про вакцинацію у водіїв і пасажирів (фото: myc.news)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *