У Києві показали стан мосту Метро: «земля з-під ніг буквально зникла» (відео)

У Києві на мосту Метро плити на пішохідній частині стали розхитуватися і «стрибати» під ногами перехожих, що може призвести до падіння. Про стан однієї з найважливіших переправ через Дніпро розповів житель столиці, показавши небезпечне місце на відео.

Про це передає «Київ Оперативний» на сторінці в Facebook.

За словами чоловіка, він здійснював пробіжку мостом, і під ногами стали хитатися плити.

«Пробігав учора через міст Метро, як з-під ніг буквально зникла земля. Шмат плити на мостовому тротуарі просто гуляє. Додаю відео та позначку місця на карті», — йдеться в публікації.

Також житель столиці закликав всіх бути обережними, проходячи по пішохідній частині знаменитого двоярусного моста, побудованого в 1965 році.

Попереджаємо, на відео звучить ненормативна лексика!

Відео: у Києві міст Метро мало не пішов з-під ніг перехожого

Нагадаємо, що київський міст Метро став першою у світі арочною спорудою з великими прогонами, спроектованому на сухих стиках. Максимальний проліт між опорами становить 116,97 м. Загальна довжина моста 682,64 м. Ширина верхнього метрояруса — 9,4 м. На нижніх бічних прогонах є автодорога шириною по 7 метрів у кожну сторону і пішохідні тротуари шириною 2,5 метра.

У січні 2019 року столична влада затвердила проект капітального ремонту автопроїздів мосту. Тривалість капітального ремонту була розрахована на 22 місяці.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *