У Києві почали масову перевірку маршруток

У Києві провели рейд по маршрутках, в результаті якого виявили цілий ряд порушень з боку перевізників. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook розповів заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Чиновник заявив, що закінчився перший тиждень рейду маршрутками. Комунальна служба перевезень перевірила 12 маршрутів і виявила ряд порушень. Він зазначив, що перевірку провели на тих маршрутах, де надходить найбільше скарг від пасажирів. Люди скаржаться, що транспорт дуже рідко їздить і їм доводиться мерзнути на зупинках.

 
Маршрутка, скріншот: Youtube
Маршрутка, скріншот: Youtube
 

 

Так, в результаті перевірки виявилося, що перевізники виводять на маршрути недостатню кількість машин. Наприклад, на 179 маршруті замість 6 автобусів їздить 4, а на 212 Всього 8 замість 12. Подібні порушення зафіксовані майже у всіх перевізників.

Також чиновник додав, що на маршрутах № 179, 212, 485, 525 і 518 замість нових машин, заявлених на конкурсі, катаються старі «Богдани», екологічний стандарт яких гірше. Підкреслюється, що порушень не було виявлено тільки на двох перевірених маршрутах — №530 і №537.

Популярні новини зараз

«МастерШеф. Битва сезонів»: українці обрали свого переможця і назвали того, хто не гідний фіналу — «Зірку зловив»

Михайло Поплавський назвав ім’я наступного ректора: ним став фіналіст Національного відбору

Блогер зіпсував пачку презервативів і повернув на полицю магазину: «З’явився на світ таким же способом»

Українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна — так міг лише Кузьма: «Жаба грає Вову в дупу»

Показати ще

 

 
Скріншот facebook
Скріншот facebook
 

Зазначається, що це лише початок і вже з понеділка Комунальна служба перевезень продовжить перевірки й буде боротися з порушниками.

 

 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *