У КМДА спростували фейк окупантів про столичні школи: всі заклади працюють у штатному режимі

Країна-агресорка Росія запустила в мережі фейк, спрямований на українців, про нібито «передачу шкіл Києва для потреб військових» або їхнє «переобладнання під військово-польові госпіталі». Проте «документа», який розповсюджують в інтернеті провокатори, ніколи не існувало. Це вкид противника, спрямований на те, щоб спробувати посіяти панічні настрої серед українців.

Ворожий фейк спростував Департамент освіти та науки КМДА. Пресслужба міської державної адміністрації зазначила: російські провокатори активізувалися перед роковинами повномасштабного вторгнення в Україну.

Мета противника – зробити так, щоби українці запанікували. «Одна з таких провокацій – поширення фейкового наказу Департаменту освіти та науки м. Києва. Офіційно заявляємо – жодних наказів Департаменту про передачу навчальних закладів столиці під управління будь-яких інших органів або для роботи за іншим профілем не видавалося. Жодних додаткових заходів, пов’язаних з військовим становищем, не вводилося», – наголосили у відомстві.

Усі навчальні заклади столиці нашої країни працюють у звичайному режимі, всі співробітники перебувають на своїх робочих місцях і виконують свої звичайні обов’язки.

У КМДА попросили українців ретельно перевіряти інформацію й не поширювати матеріали, джерела яких є сумнівними.

Фейк
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *