У МОЗ назвали регіони з найгіршою епідситуацією

Станом на 21 грудня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень — у Києві, на Черкащині та на Запоріжжі. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у місті Києві – 667,4 (-), у Черкаській області – 655,3 (-) та у Запорізькій області – 646,0 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Вінницькій області — 150,8 (+), у Кіровоградській області – 157,0 (-) та у Івано-Франківській області — 189,5 (-).

Додамо, в Україні на ранок 21 грудня зафіксовано вже 970 тис. випадків COVID-19, за добу — 6 545.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Джерело: УНН
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *